Acasă Imobiliare Inchirieri apartamente Ap 5 cam, 125mp, Romana, bucuresti, 1390 euro

Ap 5 cam, 125mp, Romana, bucuresti, 1390 euro

1,390 EUR
București
Sâmbătă, 26 Iunie 2021

Descriere

 

Inchiriere apartament 5 camere Piata Romana - Lahovary - ASE
Va propunem pentru inchiriere un superb apartament cu 5 camere, cu o suprafata generoasa de 125 mp situat la mezaninul unei cladiri interbelice. Apartamentul are doua intrari, una principala pe o scara de rimire si una seundara, pe o scara de servici.
Apartamentul are o compartimentare decomandata avand 5 camere, doua bai si un grup sanitarcu WC de servici, o bucatarie mobilata si utilata1 balcon si un garaj propriu. Exista si posibilitatea unor spatii de depozitare in interiorul cladirii.
Finisajele sunt de foarte buna calitate, s-au pastrat geamurile ce sunt fixate in tocarie de lemn si usile din lemn masiv fiind reconditionate cu mare grija de catre proprietari tocmai pentru a pastra farmecul autentic, cu totul particular al apartamentului.
Exista si posibilitatea de a activa alarma, care este instalata in intregul apartament.
Terasa cladirii ne ofera o panorama ultracentrala deosebita, imobilul avand vedere stradala catre Piata lahovary - Casa Oamenilor de Stiinta - Hotel Sheraton
Acest apartament se inchiriaza mobilat sau nemobilat fiind pretabilatat atat pentru spatiu de birou cat si pentru locuinta.
Apartamentului ii apartine si un garaj propriu in aceeasi vila
Imobilul este situat Ultracentral, in zona istorica a capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Romane. Este situat impreuna cu alte trei vile interbelice la capatul unei alei inchise, deci zona este linistita, fara trafic auto (pot intra cu masina pe alee doar riveranii).
In apropriere regasim cele mai importante hoteluri, cum ar fi Sheraton, Duke, Intercontinental, de asemenea ambasade si sedii diplomatice, sucursale bancare si centre comerciale ale Bucurestiului.
Pretul de inchiriere inclusiv garaj este de 1390 euro/luna, tratabili
Ultracentral dar intr-o zona linistita, cu balcon
Garaj Propriu
Doua intrari separate cu usi blindate.
Detalii la telefon 0773354251.

 

Anunț postat Sâmbătă, 26 Iunie 2021

 

Alte detalii

 

Număr de referință #313339

Contact

 

Număr de telefon
0773354251
Acasă Ap 5 cam, 125mp, Romana, bucuresti, 1390 euro

Ai ceva de vândut sau de închiriat?

Ai posibilitatea de a adăuga gratuit anunțuri cu produsele și serviciile tale.

Adaugă anunțul tău
Ap 5 cam, 125mp, Romana, bucuresti, 1390 euro, anunț adăugat Sâmbătă, 26 Iunie 2021 în categoria Imobiliare din Municipiul București, secțiunea Inchirieri apartamente în capitală.