Acasă Imobiliare Vanzari garsoniere Apartament Dristor

Apartament Dristor

91,500 EUR
București, București
Sâmbătă, 20 Aprilie 2024

Descriere

 

Spatios Apartament de 3 Camere 2 Bai pentru Confort Maxim Bloc Solid Construit in 1983 Reabilitare Termica pentru Eficienta Energetica Locuinta Curata si

Spatios Apartament de 3 Camere 2 Bai pentru Confort Maxim Bloc Solid Construit in 1983 Reabilitare Termica pentru Eficienta Energetica Locuinta Curata si Ingrijita Finisaje de Calitate: Gresie, Faianta, Parchet Geamuri Termopan pentru Izolare Termica si Acustica ???? Descriere Detaliata: Introducem pe piata imobiliara un apartament de 3 camere, situat in inima Dristorului, intr-un bloc solid construit in 1983. Aceasta locuinta ofera 2 bai pentru confortul familiei tale si a fost supusa unei reabilitari termice pentru a asigura eficienta energetica. ???? Spatiu si Eleganta: Apartamentul impresioneaza prin spatiul generos si finisajele de calitate. Gresie, faianta si parchet creeaza o atmosfera placuta si primitoare. Geamurile termopan contribuie la izolarea termica si acustica, oferind astfel un confort optim.

 

Anunț postat Sâmbătă, 20 Aprilie 2024

 

Alte detalii

 

Număr de referință #419907

Contact

 

Număr de telefon
0732.135.467
Acasă București Apartament Dristor

Ai ceva de vândut sau de închiriat?

Ai posibilitatea de a adăuga gratuit anunțuri cu produsele și serviciile tale.

Adaugă anunțul tău
Apartament Dristor, anunț adăugat Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 în categoria Imobiliare din Municipiul București, secțiunea Vanzari garsoniere în capitală.