Acasă Imobiliare Vanzari garsoniere Apartament Titan- Pallady Gradina Privata Metrou Teclu Premium, București

Apartament Titan- Pallady Gradina Privata Metrou Teclu Premium, București

105,100 EUR
București, București
Miercuri, 23 Noiembrie

Descriere

 

Titan- Pallady Gradina Privata Metrou Teclu Premium DIRECT DEZVOLTATOR
COMISION 0%
Ansamblu rezidential format din 4 blocuri cu 3 nivele, in cea mai mare zona in dezvoltare din zona Sector 3, la doar 10-12 minute de mers pe jos de Complexul Comercial Pallady-Ikea, metroul Nicolae Teclu si Bulevardul Pallady.
Apartamentul este decomandat, cu o suparafata mare, bucatarie de peste 10mp, inchisa, living luminos, dormitor cu spatiu gandit pentru dressing, baie utila si un balcon cu acces catre gradina privata.
Incalzire in pardoseala, geamuri mari Tripan Veka, finisaje de calitate, montate si imbinate perfect, usa la intrare, cu un grad ridicat de siguranta, usi la interior albe, centrala termica de apartament, design modern exterior, zone verzi si parcari in subteran.
Ansamblul are in componenta apartamente de 1, 2 si 3 camere cu balcoane si terase bine proportionatem locuri de parcare subterane, locuri de joaca si zone de relaxare, scoala si gradinita la cateva minute de ansamblu.
Pret apartament :
Avans 80% la antecontract- 105,100 tva5%
Avans 5% la antecontract-110,600 tva5%

Interior Apartament
Usa metalica de intrare in apartament cu un grad ridicat de SecuritateGresie si faianta Bai cu sanitare monetateTamplarie pvc minim 5 camere si geam termopan low-EParchet laminat 8 sau 10mmUsi de interior Lift 6 persoaneCentrala termica pentru fiecare apartamentExterior
Termosistem de 10 cmIluminat ambiental cu senzor de luminozitateSistem de supraveghere videoInterfonSpatii verzi si zone de recreere pentru familii
Apartamentele sunt
an

 

Anunț postat Miercuri, 23 Noiembrie

 

Alte detalii

 

Număr de referință #323297

Contact

 

Număr de telefon
0310051320
Acasă București Apartament Titan- Pallady Gradina Privata Metrou Teclu Premium, București

Ai ceva de vândut sau de închiriat?

Ai posibilitatea de a adăuga gratuit anunțuri cu produsele și serviciile tale.

Adaugă anunțul tău
Apartament Titan- Pallady Gradina Privata Metrou Teclu Premium, București, anunț adăugat Miercuri, 23 Noiembrie în categoria Imobiliare din Municipiul București, secțiunea Vanzari garsoniere în capitală.