Acasă Diverse Altele Editura Diana – jocuri și jucării educative

Editura Diana – jocuri și jucării educative

1 RON
Bradu, Argeș
Marţi, 22 Noiembrie 2022

Descriere

 

Procesul educațional necesită foarte multe eforturi, atât din partea părinților, cât și din partea cadrelor didactice. În acest sens, jocurile și jucăriile educative sunt foarte importante pentru orice activitate didactică.
De exemplu, una dintre activitățile cele mai bune pentru dezvoltarea acesteia este desene în pătrățele. Fie că ne referim la preșcolari sau școlari, cu toții au nevoie de jocuri interesante care i-ar ajuta să-și dezvolte anumite capacități într-un mod distractiv și interactiv.
În magazinul Editurii Diana poți găsi cele mai diverse jocuri, de la o simplă carte de răzuit și tablou cu diamante, până la puzzle-uri și jucării din lemn, toate la prețuri accesibile și ușor de inclus în rutina educativă a copilului tău.
Nu ezita! La editura Diana găsești toate cele necesare pentru o educație interactivă și cât mai interesantă. Comandă acum!
https://www.edituradiana.ro/arta-si-creatie/desen/carti-postere-si-jocuri-de-colorat/desenam-pe-patratele-dulciuri-kawai-6902.html

 

Anunț postat Marţi, 22 Noiembrie 2022

 

Alte detalii

 

Număr de referință #324050

Contact

 

Număr de telefon
0755033374
Pagină web
Vezi pagina web
Acasă Județul Argeș Bradu Editura Diana – jocuri și jucării educative

Ai ceva de vândut sau de închiriat?

Ai posibilitatea de a adăuga gratuit anunțuri cu produsele și serviciile tale.

Adaugă anunțul tău
Editura Diana – jocuri și jucării educative, anunț adăugat Marţi, 22 Noiembrie 2022 în categoria Diverse din Județul Argeș, secțiunea Altele în Bradu.