Acasă Diverse Internet Megahost.ro - furnizor de servicii de găzduire IT

Megahost.ro - furnizor de servicii de găzduire IT

0 RON
Ciorogârla, Ilfov
Duminică, 18 Septembrie 2022

Descriere

 

Megahost.ro este un furnizor de servicii de găzduire IT care oferă o gamă largă de opțiuni adaptate atât la nevoile micilor afaceri, cât și la întreprinderile de scară largă. Serviciile noastre includ colocare, servere dedicate și găzduire gestionată, precum și servicii de înregistrare a domeniilor disponibile.
Suntem una dintre cele mai vechi companii care oferă servicii hosting din România, cu aproape 20 de ani în domeniu. Activăm pe piață din 2005, și întotdeauna am furnizat servicii de cea mai înaltă calitate.
Oferim o gamă largă de produse și servicii pentru persoane fizice, întreprinderi mici și mijlocii și întreprinderi mari. Scopul nostru este să fim partenerul tău preferat în toate aspectele legate de managementul infrastructurii IT.
Astfel, la doar 8.75 € pe lună ai parte de spațiu de stocare SSD de 20 GB, memorie RAM garantată de nivel mediu, plus trei adrese de IP. Incredibil! Pentru detalii și informații accesează site-ul nostru sau sună la +40 733 377 977 de Luni până Vineri la orele 09:00 – 17:00.
https://megahost.ro/inregistrare-domeniu.php

 

Anunț postat Duminică, 18 Septembrie 2022

 

Alte detalii

 

Număr de referință #322386

Contact

 

Număr de telefon
0733377977
Pagină web
Vezi pagina web
Acasă Județul Ilfov Ciorogârla Megahost.ro - furnizor de servicii de găzduire IT

Ai ceva de vândut sau de închiriat?

Ai posibilitatea de a adăuga gratuit anunțuri cu produsele și serviciile tale.

Adaugă anunțul tău
Megahost.ro - furnizor de servicii de găzduire IT, anunț adăugat Duminică, 18 Septembrie 2022 în categoria Diverse din Județul Ilfov, secțiunea Internet în Ciorogârla.